Intresseanmälan

Har du redan gjort en intresseanmälan?
Klicka här om du vill ändra personuppgifter eller bevakningar.

Vänligen, läs detta innan du anmäler intresse för en seniorlägenhet:

Seniorhusen driver livsstilsboenden för aktiva seniorer 55+ på Backen och Berghem. Vi erbjuder en unik boendeupplevelse i anläggningar som utöver moderna lägenheter bland annat rymmer en välkomnande lobby med bemannad reception, restaurang, spaavdelning, gymutrustning, självserveringskafé och trädgård med boulebanor. I husen arrangeras regelbundet evenemang, gruppträning och andra aktiviteter. Vi erbjuder också hushållsnära tjänster och hemtjänst, för att underlätta vardagen om krafterna tryter — många bor mycket länge hos oss.

Vill du ha en fortsatt aktiv, engagerad och social livsstil som senior? Du kanske vill resa mer och slippa skötseln av hus och trädgård? Kanske prioriterar du tid för barnbarn, golfrundor, musicerande eller volontärarbete framför underhåll av bostaden? Kanske har du trappat ner, men arbetar deltid när du flyttar in? Hos oss hoppas vi att grannar som vill dela gemensamma intressen och engagemang lätt ska hitta varandra. Vissa som flyttar in har redan flera vänner i huset, medan andra får ett nytt nätverk.

En stor andel av Seniorhusens hyresgäster tränar tillsammans med grannar i vårt gym, åker skidor, cyklar eller ägnar sig åt andra fysiska aktiviteter flera gånger i veckan. I restaurangen, självserveringskafét och spaavdelningen sker såväl spontana möten som planerade arrangemang. Hyresgäster som vill ordna evenemang eller aktiviteter kan boka Seniorhusens lokaler, beställa catering och få hjälp med annonsering — så att grannarna får veta vad som är på gång.

Seniorhusen strävar efter att åldersfördelningen i våra hus ska spegla Sveriges seniora befolkning i stort, vilket innebär att lediga lägenheter oftast står till förfogande för yngre seniorer. Anmälningsdatumet har viss betydelse vid urvalet, men vi fäster också vikt vid sökandes motiveringar. Våra yngsta hyresgäster är födda på 60-talet och de äldsta på 20-talet.

Vi vänder oss till dig som söker en lägenhet för egen del. Intresseanmälningar för andra personers räkning beaktas normalt inte, även om "sökande" vidtalats och accepterat anmälan — de som inte gjort ett aktivt val saknar ofta intresse för att flytta eller har behov som inte möts i vanliga lägenheter. Vi vänder oss alltså till personer som representerar sig själva.

När du klickar på Skicka intresseanmälan skapas Mina sidor, där du sedan kan logga in för att exempelvis ändra adressuppgifter, eller för att lägga till en prenumeration på inbjudningar till lägenhetsvisningar.

2019-01-21

 

Personuppgifter sökande

Fält markerade med en asterisk (*) är obligatoriska.

Lägg till medsökande

Personuppgifter medsökande

Fält markerade med en asterisk (*) är obligatoriska.

Ange bara mobilnummer eller e-postadress som skiljer från sökandes.

Önskemål och övrigt

Seniorhusen Backen
Vårdhemsvägen 1 och 5
Seniorhusen Berghem
Axtorpsvägen 2A

Berätta gärna vad som väckt ditt intresse för en lägenhet hos oss.

Vilka av följande faciliteter och tjänster är du särskilt intresserad av att nyttja? Du kan kryssa för flera alternativ. Svaren är inte bindande, men kan ge oss en uppfattning om vilken service vi ska prioritera framöver.

Hur ofta?


Vad för slags intressegrupp(er)?

Har du beviljats hemtjänst?

För att värna om hyresgästernas och personalens hälsa är målet att våra hus och trädgårdar i framtiden ska vara rökfria. Seniorhusen Berghem ska därför bli ett rökfritt hus från början.
Röker du?*

Husdjur är tillåtna. Har du eller planerar du att skaffa något husdjur?

Har du något mer som du vill berätta om önskemål, intressen eller annat?

Bevakning av lediga lägenheter

Vi brukar inbjuda flera personer till visningar när en lägenhet blir ledig.
En sådan inbjudan är inte ett erbjudande om ett hyreskontrakt. Här kan du
prenumerera på inbjudningar:Jag godkänner att bolaget Seniorhusen Sverige AB äger rätt att samla in, lagra och behandla all information som bolaget anser vara nödvändig för att registrera och behandla min intresseanmälan i enlighet med personuppgiftslagen (PUL 1998:204) och från och med den 25 maj 2018 enligt dataskyddsförordningen (GDPR), genom att jag och eventuell medsökande skickar in detta formulär. Godkännandet omfattar även den information som samlas in genom inloggning på www.seniorhusen.se eller i andra kontakter med Seniorhusen.